Thursday 16 March 2023

KEPUTUSAN PENUH - FINAL SCRIM LEAGUE KARYAZxSKYPEIA 1.0

GUSTWEAK!!! Top 1 untuk GROUP A dalam peringkat kelayakan Sekali LAGI menjadi JUARA dalam Peringkat Akhir Scrim Liga KARYAZxSKYPEIA 1.0 !!Tahniah GUSTWEAK berjaya memenangi RM140 daripada Penaja kita,Skypeia Esport sebagai Juara dengan sekaligus menjadi pasukan yang satu-satunya mendapat 2x WWCD dalam Final Scrim liga ini.

Di tangga keDua Final, TOP 1 untuk GROUP B menggila dengan beberapa situasi mampu memenangi beberapa pertempuran walaupun kekurangan man-power berhadapan dengan pihak lawan. Tahniah H8 Mega!!

Penaja kita tidak ketinggalan berada di podium TOP 3 , SKYPEIA ICARUS berjaya berada di kedudukan yang 3 ! Mendapat WWCD amatlah sukar dalam final kali ini tapi Skypeia Icarus memastikan mereka antara pasukan terbaik mendapat 1 Ciken Dinner dalam poket pasukan mereka.Syabas!!

Tahniah juga kepada semua yang bermain dalam liga kali ini.Maaf jika ada sebarang kekurangan dan kesilapan sepanjang scrim liga ini berlangsung.

Ingin bertempur dalam Scrim Liga KaryazxSkypeia 2.0 ? whatsapp sekarang , klik Whatsapp KaryazPOSTER FINAL SCRIM LIGA KARYAZxSKYPEIA

 18 Pasukan bertempur dalam  merebut gelaran Juara dalam Final Scrim Liga KARYAZxSKYPEIA ..
SELAMAT BERTEMPUR PEJUANG-PEJUANG FINAL!!


Wednesday 15 March 2023

KEPUTUSAN HARI TERAKHIR KELAYAKAN ( DAY 2 ) SCRIM LIGA PUBG KARYAZxSKYPEIA

 10 PUSINGAN telah pun selesai di mana hanya 6 Pasukan Teratas yang akan layak ke Pusingan Akhir Malam ini! Bersiaran Langsung di facebook KARYAZ pada 8.50pm 16 MAC 2023!! Jom saksikan malam ini siapa JUARA SCRIM LIGA PUBG 1.0.. 

SCRIM LIGA PUBGM KARYAZxSKYPEIA 2.0? Akan bermula dalam masa terdekat,yang pastinya ianya perlu selesai sebelum bermula bulan suci Ramadhan.. Book Sekarang , KLIK  > Whatsapp Karyaz

Jumpa MALAM ini , FINAL SCRIM LIGA PUBGM KARYAZxSKYPEIA 1.0!!

INVITED CLAN WAR XBOSSxKARYAZ 9 PENJURU

 Malam ini LIVE di facebok KARYAZ , Pertempuran antara 9 Clan Pubg Mobile , setiap Clan menghantar 2 Line Up untuk bertempur.. !!

Perlukan Khidmat Caster? Poster Clan War ? Logo ? wasap KaryazTuesday 14 March 2023

KEPUTUSAN HARI 1 SCRIM LIGA PUBG KARYAZxSKYPEIA

 5 Pusingan Pertama telah pun selesai untuk ketiga-tiga kumpulan A,B dan C..
Berbaki 5 Pusingan lagi untuk di mainkan sebelum liga bakal berada di Pusingan Akhir pada 16HB Mac 2023 ini.. Hanya TOP 6 dari setiap kumpulan akan layak ke Pusingan Akhir setelah kiraan poin 10 Pusingan selesai! 

Buat yang terbaik!!
POSTER DAY 1 SCRIM LIGA KARYAZxSKYPEIA

SCRIM LIGA KARYAZxSKYPEIA 1.0
DAY 1

BUAT YANG TERBAIK!!!